About Us

Profesionalizmi , eksperienca dhe besimi jane themeli kryesore i biznesit tone. Kompania Fine Properties Albania eshte themeluar nga Znj.Alba Ferraj me nje eksperienc shume vjecare ne sektorin e Real Estates.Liçenca Nr.15.   

Misioni jone:
Te ofrojme informacion te sakte, sherbim ne nivele te larta dhe mbeshtetje per te gjith klientet tane.

Vlerat tona:
Perqendrimi ne te qenurit produktiv, qendrueshmeria, korrektesia dhe disponibiliteti jane vlerat tona ne kete profesion

Çfarë po kërkoni?

Gjeni atë që kërkoni